Posted on Wednesday, April 7, 2010 aku dah tahu bagaimana perasaannya...

hari isnin lalu..
5 April 2010..
paper e.com...
pukul 2.30 ptg, di p05-105...

aku tahu..
persediaan aku kali ni xseperti sem2 yang dulu...
mang aku prepare mana yg mampu ja...
lgpun mood di hujung sem ni bukan pikirkan exam pun..

dan pada waktu itulah sejarah dan pengalaman baru bg aku..
yg aku anggap pengajaran berguna bg aku..
dimana..
aku termenung melihat soalan..
selama 45 minit..
bab soalan oscillator..
mang aku xtahu nak gerak langsung..
blur, tepu, bengong..semua pakej ada..

sampai lecturer dtg depan aku..
tnya kenapa nasrun..
aku cakap ..
"I'm surrender, Dr"
Aku tutup buku jawapan..
kemudian merenung masa depan yang xpasti..huhu

baru sekarang aku tahu..
bagaimana perasaan bila kita blur dlam exam..
termenung, xtahu nak bergerak..

besoknya, aku pergi jumpa supervisor PSM aku..
merangkap lecturer e.com aku..
bila sampai dia cakap..
paper dah siap tanda..
Dr cakap, seperti yang aku duga:

"nasrun teruk lar kamu jawap..kenapa ni..u're among the lowest"

lepas tu dia bg tengok skema jawapan..
dah ilang mood aku nak tengok lar..
biar lar..
perkara dah jadi..
bukan bleh patah balik dah pun..
nyesal pun dah xguna dah...

hmmm....apapun, ni penglaman berguna bg aku..
lepas ni ada lg dua paper..
16/4 - Optic
20/4 - Wireless
dan...
Tesis - end of April
After that..Good bye UTM.. :(

p/s: rumate, confirm ko kena belanja McD..hahahaha

  1. ah.tipu r boy neh.suke tipu!
    tapi mmg btol.aku blur gak exam semalam semalam.wuuuu!

    :(

  1. apabila sang bijak terasa apa yg aku rasa setiap kali exam

  1. dyg: ehh mana da aku tipu..ni serius..otak tepu..huhu

    aien: betol tu..redha ja lar..huhu

    syaza: hahaha...sang bijak??perli no!..huhu

Post a Comment